Rán Racing tappar förstaplatsen, men håller pallstatus i Porto Cervo 52 SUPER SERIES

Efter Quantum Racings tabbe i Porto Cervo 52 SUPER SERIES häromdagen har laget nu gått all in för att visa var skåpet ska stå. På sin väg mot framgång petar de ner svenska Rán Racing från toppen. 

I och med att Quantum Racing är försvarare är det mycket prestige i att vinna ännu en gång, eller åtminstone stå på pallen. Detta har man visat prov på idag då man gått från en sjätteplats, till toppen. 

För världsmästaren Platoon går det dock fortsatt segt. Efter gårdagens seglingar hade man lyckats ta ikapp en del placeringar och ligger numera sexa med endast fyra poäng till bronsplats. 

Under denna omgång av 52 SUPER SERIES är det inget lag som seglar klockrent eller som redan nu kan ses som självklar segrare. Uppe i toppen har de flesta något race med kass placering, medan vi bland botten även hittar några andraplaceringar. 

Våra svenskar på plats, Rán Racing, har även de seglat ojämnt under lördagen. Med en blandning av allt från andra plats till 10e kan allt hända. Just nu återstår fyra race och fortsätter svenskarna hålla formen, kan det bli ett brons. 

resultat 52 superseries

Top