Tourkort #4 till brittisk favorit

Tourkort fyra av tio är nu tilldelat, och favoriten Ian Williams är tillbaka.

Innan årets seglingar startade oroade många sig över hur Williams skulle klara sig i de nya båtarna. Sedan innan har han vunnit Match Racing Toruen för herrar sex gånger i rad, och M32orna blev inga problem för britten. Han vann hela skandinaviska touren, och delseglingen i Fremantle. 

- Vi i Team GAC Pindar är väldigt glada över att få vara med på touren denna säsong. Förra årets övergång till flerskrov fick oss att utveckla vår matchracing, vilket engagerade oss ytterligare, Jag ser verkligen framemot starten på kommande säsong, säger Ian Williams. 

Tack vare ett starkt lag av sponsorer har laget kunnat investera i en egen båt, och Williams hoppas på att det ska löna sig under året. Även de är på Mallorca och tränar med Sally Brarkow och Måns Holmberg. 

Williams säger också att laget fouserar mycket på styrka och kraft hos lagmedlemmarna, eftersom de insåg att många lag ådrog sig skador eftersom man inte var beredd på styrkan som krävdes. Hittills är Brad Farrand, Garth Ellingham och Richars Sydenham klara för laget. 

Top