Havet runt: Nya medlemmar kämpar med sjösjuka, Linn är van

Gänget i teamet Havet runt fortsätter sitt äventyr och nu är boardingen komplett. Det är fyra tappra ungdomar som har siktet inställt på Atlanten. 

Tyvärr har inte vädret varit på deras sida och dåliga vindar har gjort att de har behövt tänka om. Just nu seglar de vidare mot Teneriffa för att bestiga berg och till helgen beräknas vinden komma och då kastar de loss ut på det stora havet. 

Linn hälsar:

"Vår första gemensamma seglats var i onsdags, fast det blev en del motorgång då vinden var för svag. Det var ca 55 distans och gungade en del så både jag, Mårten och Anna blev sjösjuka men Gustav har ju stålmage så han fick ner och styra ihop käket. Jag är ju ganska van vid sjösjukan nu så mig stör det inte så mycket men de andra två kämpade tappert på och jag tycker att vi klarade det hela med bravur."

Mårten är den nya gästen och han är uppväxt på Gran Canaria och har blickat ut över havet och tänkt tanken "undra vad som händer om man bara seglar rätt ut i horisonten här". Nu ska han äntligen få göra det. 

Top