VECKANS 5 MEST LÄSTA: Spinnaker-Optimisten toppar listan

Det är alltid spännande att summera föregående vecka utefter vad som var mest läst på hemsidan. Av erfarenhet vet vi på redaktionen vad ni läsare tycker är intressant men ibland blir vi överraskade. Veckans topp fem är en blandning av snabba båtar, sjunkna båtar och olika tester. 


1. Kraftig fartökning i Optimisten

Får du inte nog med fart i din optimist? Gör då som de här barnen och segla med spinnaker.


2. TBT: Hur man bärgar en sjunken båt på en minut (timelapse)

Det är torsdag igen och vi blickar tillbaka från i vintras då vi publicerade nyheten kring den här bärgningen. Minns ni hur man bärgar en båt på en minut?


3. BEHÖVER DU ETT NYTT SEGLARSTÄLL (PRYLAR)?

Behöver du ett nytt seglarställ? Här tar vi en titt på Pelle P:s Challenger Race. Vill du se fler bilder? Klicka på bilden ovan och bläddra med pilarna på höger och vänster sida.


4. Kan du dina knopar (video)?

Kan du dina knopar? Det kommer du ha glädje av i Veckans Quiz där du har chansen att vinna ett par Ultima-stövlar från Dubarry. Quizen hittar du i vårt veckoliga nyhetsbrev. Teckna dig nedan.


5. Den objudna gästen/Turning Tide/En solitaire

Stäng av allt annat och sätt på kanske världens bästa seglingsfilm. Nu när Vendée Globe är så aktuellt är det här en film du bara måste se för att sätta dig in i seglarnas kommande vardag och prövningar.

Top