VECKANS FEM MEST LÄSTA

Titt som tätt överraskar ni läsare med att visa extra stort intresse för en del inlägg. Man skulle kunna tro att det är lätt att förutspå vilka inlägg som kommer bli mer populära än andra men så är inte alltid fallet. Här följer topplistan över förra veckans fem mest lästa inlägg på www.searchmagazine.se.

1. TBT: Tyskt Crash Test!

Här kommer en skön ThrowBackThursday till ett empiriskt krocktest. Senast vi såg någon köra på bojar på det här sättet var väl när team Essiq Racing körde på farledmarkören(jätteprick) i Göteborgshamn.

2. NÄSTA LÖRDAG AVGÖRS 1937 ÅRS MATCHRACE OM VILKEN SOM ÄR SNABBASTE 95:AN – MARGA ELLER LA MORENA?

Lördagen den 6 augusti är dagen för årets kanske mest spektakulära matchrace, SEARCH MAGAZINE CLASSIC CHALLENGE. 

3. MAGISK FREDAGSFILM

Vilken makalös film från J klass förbundet. Med en sång fylld av kraft och enastående båtar som seglar i tuffa förhållanden vill man inte att deen ska ta slut.

4. Comanche krossar rekordet över Atlanten!

100-fotsmonstret till kolfiberbåt, Comanche, har precis krossat rekordet över Atlanten för enskrov. De seglade den 2280 distans långa sträckan mellan New York till halvön The Lizard i södra Cornwall på imponerande 5 dagar, 14 timmar, 21 miuter och 25 sekunder. 

5. "Ryskan tog min gast!"

Idag var första dagen på 29er VM i Medemblik. Det blev en händelserik dag när de sex olika grupperna satte upp farten på de tre banområdena. Svenskarna var inblandade i tre protester och ännu fler incidenter.

Top