Testa J70-segling i Båstad, idag och imorgon!

Om du är i Båstad idag eller imorgon så finns det chans att prova på J70-segling i samband med JSM-tävlingara. Detta genom ett projekt som Seglarförbundet och Team SCA tillsammans genomför. Är du i närheten av Båstad, åk förbi och segla en sväng!

Svenska Seglarförbundet vill utveckla ett livslångt intresse för segelsporten – för alla på alla nivåer. Seglarförbundet ser ett stort intresse från kvinnor att prova på och lära sig mer om segling. Inte minst de som redan är engagerade föräldrar inom sporten.

Under 2015 genomför Svenska Seglarförbundet tillsammans med Team SCA, projektet ”Segling för kvinnor”. Segling för Kvinnor har under våren besökt Rikskvalet för Optimist hos KSSS, Saltsjöbaden och Olof Knape Regattan hos Hjuviks Båtklubb. Årets sista event går av stapeln 13-17 juni under Junior SM i Båstad.

Under eventet i Båstad finns det möjlighet att prova på att segla J/70. Målet är att väcka intresse för segling och ge deltagarna en kul upplevelse. Aktiviteterna kommer att ske under ledning av duktiga instruktörer som även kan ge de ganska rutinerade ett och annat värdefullt tips.

Seglingspassen är ca 40 minuter och pågår mellan kl 11:00 och 16:00. Anmälan görs direkt på plats i hamnen till personal från Seglarförbundet och Team SCA. Den primära målgruppen är kvinnor men det kommer finnas utrymme för alla som vill prova. Ingen erfarenhet eller förkunskap krävs.

Projektet genomförs som ett samarbete mellan Svenska Seglarförbundet, Team SCA och de arrangerande klubbarna. 

Varmt välkomna önskar Seglarförbundet och Team SCA

Top