Pantaenius Bohusracet nytt - januari 2014

Pantaenius Bohusracet nytt - januari 2014

Hoppas Jul och Nyår varit bra! Som de flesta av Er säkert redan sett så har vi nu äntligen fått ut vår nya sida för Pantaenius Bohusracet (www.bohusracet.se), och vi tackar så hemskt mycket för alla trevliga och också nyttiga kommentarer som kommit in! Vi försöker successivt åtgärda de flesta kommentarer som kommer in från Er. Har Ni fler synpunkter, så skicka dem gärna till kappseglingar@outlook.com.

Snart är det dags för Båtmässan i Göteborg den 1-9 februari, och Pantaenius Bohusracet finns naturligtvis på plats (i monter C06:08)! På mässan finns flera av våra sponsorer som är väl värda ett besök. Kanske kan ni passa på att finna skot, block eller andra viktiga detaljer till bra pris på mässan? Ni som anmäler er till Pantaenius Bohusracet på mässan är med i en utlottning av 5 deltagaravgifter. Boka kvällen den 6 februari. Då har vi en seglarträff med mingel, info o lite förtäring. Ett bra tillfälle att träffa erfarna o nya seglare o utbyta erfarenheter och funderingar! Vi återkommer med mer detaljer.

Idag har vi 33 anmälda varav 5 kommer från Norge. De totala anmälda ligger på samma nivå som förra året men då var det hela 9 båtar från Norge! Vi välkomnar verkligen våra kära grannar i nordväst! Den fullständiga deltagarlistan uppdateras nu per automatik på vår webbplats www.bohusracet.se direkt vid anmälan. Anmälan till Pantaenius Bohusracet 2014 sker på simplesignup.se. Tänk på att anmälan innan 31 mars, 2014 – sker till rabatterat pris (500 SEK). Anmälan är bindande men det går att ändra besättning och båt. Detta skall meddelas till kappseglingar@outlook.com. Anmälan som görs innan 13 juni 2014 kostar sedan 600 SEK, och vår efteranmälan kan göras t o m 27 juni 2014, och kostar då 700 SEK.

Om racet är fullsatt så är det väntelista som gäller!

Vi vill härmed också passa på att hälsa två nya samarbetspartners välkomna, nämligen Pelle P och Navigare Yachts, vilket vi är otroligt glada för! Ha nu alla en riktigt god fortsättning på det Nya året 2014!

Med seglarhälsningar, Arrangörsgruppen hos Viken Ägir, SSVÄ

Top