Världsmästare blir ny kapten på Allt för sjön

Från guldmedalj på sjön till ett av de roligaste båtjobben på landbacken. Hanse Thorslund, nybliven världsmästare i segelbåtsklassen X35, blir ny kapten för ett av Stockholmsmässans riktiga flaggskepp när han börjar som ny projektchef på Allt för sjön. Han kommer att efterträda Thomas Sandberg som går i pension till sommaren.

Välkommen till Stockholmsmässan och Allt för sjön, Hanse!

 – Tack, det känns fantastiskt roligt att vara här. Med mitt brinnande intresse och passion för båtar och sjöliv är det naturligtvis en förmån att bli projektchef för Allt för sjön.

Hanse har en gedigen projekt- och marknadsbakgrund. Under de senaste åren har han varit konsult och egenföretagare med interimsuppdrag som chef eller vd inom olika företag, senast i fotografen och filmaren Mattias Klums bolag. Dessförinnan har han bland annat varit vd för ett film- och produktionsbolag, arbetat på medie- och reklambyrå samt varit marknadschef på Arla.

Nästa Allt för sjön öppnar fredagen den 1 mars, och som vanligt bjuder mässan på tio dagar fyllda av segelbåtar, motorbåtar, tillbehör och allt annat som gör sjölivet värt att leva. Hur kommer det att märkas att det här är sista mässan för mångårige mässkaptenen Thomas Sandberg?

 – Det sägs ju att man ska sluta med flaggan i topp så jag har bestämt mig för att det här ska bli en oförglömlig Allt för sjön. Vi håller på att finslipa detaljerna men jag kan redan nu säga att det här blir en riktigt, riktigt bra mässa, säger Thomas Sandberg.

Och hur kommer det märkas att det är Hanses första Allt för sjön?

 – Det är ju fortfarande Thomas som styr skutan, så inledningsvis ska jag vara med och lära mig så mycket som möjligt. Samtidigt hoppas jag vara en förstärkning i ett redan starkt projektteam, säger Hanse Thorslund.

Hanse ser Stockholmsmässan som en mycket intressant medie- och marknadsplats och ser fram emot att arbeta med upplevelsemediet, som han tycker blir allt viktigare. Inte minst i en stadigt ökande digitaliserad värld.

 – Det personliga mötet skapar alltid energier utöver det vanliga, avslutar Hanse Thorslund

PRENUMERERA

Top