Två båtmässor blir en – Stockholmsmässan slår ihop Scandinavian Boat Show och Allt för sjön

Stockholmsmässan kommer att slå ihop sina båda båtmässor, dels vårmässan Allt för sjön och dels höstmässan Scandinavian Boat Show. Nu samlar man krafterna till en enda stor mässa, som kommer att ligga på den inarbetade tiden i början av mars.

- Det här tror vi blir positivt för hela branschen. Vi har fått många synpunkter från utställare på att det finns för många båtmässor i dag och att man har svårt att mäkta med två inomhusmässor med bara fyra månaders mellanrum. Bland besökarna är det säkert en del som kommer att sakna höstmässan, men å andra sidan blir vårmässan en ännu starkare upplevelse för dem när vi verkligen kan vara säkra på att samla hela branschen på en gång, säger Thomas Sandberg på Stockholmsmässan som är projektledare för Allt för sjön och Scandinavian Boat Show.

- Det är viktigt för oss att hela tiden följa de branscher vi samarbetar med och att anpassa utbudet av mässor till de behov som finns vid olika tidpunkter. Vi har haft en bra dialog med båttillverkarnas organisation Sweboat och är övertygade om att den här kraftsamlingen kommer att bli riktigt bra. Allt för sjön är redan i dag vår största publika mässa med över 100 000 besökare varje år, men nu kommer den att lyfta till en ny nivå, säger Stockholmsmässans vd Patric Sjöberg.

Första tillfället att besöka den ”nya” sammanslagna båtmässan blir den 1-10 mars 2013.

Top