NÄSTA

Frigus AB har köpt Wema Marine från TE Connectivity

Juni 07, 2018 @ 16:08:22   Foto frigus ab


1 AV 1

Frigus AB har köpt Wema Marine från TE Connectivity. Affären genomförs 5 juni 2018. Här kommer ett pressmeddelande från Frigus AB.

 

Nu har tiden kommit för en ny era för Wema Marine. Frigus AB kommer utveckla nya produkter samtidigt som vi fortsätter leverera högkvalitativa nivågivare och instrument som gjort Wema till förstavalet inom flertalet branscher.

 

Frigus AB etablerades 1925 och arbetar huvudsakligen med Wema nivågivare och instrument sedan 1989 till marin-, entreprenad-, skogs-, och lantbruksbranschen.

 

Vidare har vi två andra egna varumärken, Orbitrade® och Delino. Under Orbitrade® tillverkar vi ersättningsdelar till Volvo Penta och Yanmar motorer och under Delino tillverkar vi ozongeneratorer.

 

Vi är även välkända för distributionen av bla Fireboy, Lenco, Performance Metals, Ratio, Michigan och Ultraflex.

 

Sedan Wema grundades 1986 har de högkvalitativa nivågivarna och instrumenten levererats till ett ökande antal marknader och industrier. Den årliga produktionen uppgår numera till flera miljoner enheter, och många av de först tillverkade enheterna tjänstgör fortfarande. Wema är numera världsledande och har under årens lopp fått ett globalt rykte för att leverera de mest tillförlitliga nivågivarna och instrumenten i de olika marknaderna. Det är därför många av de ledande båttillverkarna och motortillverkarna världen över installerar Wema som standard, som en del av deras fokus på kvalitet.

 

På METS i november kommer vi visa en stor del av vårt Wema sortiment.

 


KOMMENTERA

Security Image

RELATERADE ARTIKLAR

LÄS SENASTE NUMRET

05-2017

DE FEM MEST LÄSTA

Vestas 11th Hour Racing vann Götebo...

Vestas imponerade i dagens In-Port Race i Göteborg. Spanska MAPFRE säkrade segern i In-Port Series och Martin Strömbergs Turn the Tide on Plastic slutade fyra efter en stark &a...

Sveriges lag på Nord Stream Race ra...

Nu är Nord Stream Race igång igen och i år är det KSSS som ska fö...

Alinghi vann i Barcelona - Svenskt ...

Det blev succé i Spanien för de trefaldiga Extreme Sailing Series-vinnarna Alin...

Yrvind är snabb!

Sven Yrvind har gjort bra framsteg i sin lilla "Exlex". Han är snart nere i höjd med...

Julia & Hanna avsnitt 4 - "Vi ska v...

Målet är mer uttalat än någonsin för Julia och Hanna. Med Hanna ...x