NÄSTA

Kan seglare bidra till framgångsrika företagare?

Maj 16, 2018 @ 15:23:44   Foto emil bengtson / johanna bergqvist


1 AV 1

Två svenska unga seglare har knytit till sig ett spännande sponsorkontrakt med Arkipelagen. Det handlar om Johanna Bergvist (Team Berqvist Match Racing) och Laserseglaren Emil Bengtson. Det är kul att unga hårdsatsande seglare får chansen att visa att de har något att erbjuda företag. Nedan följer ett pressmeddelande från Arkipelagen.

 

Arkipelagen kontorshotell har knutit sponsorkontrakt med elitseglarna Emil Bengtson – Emil Racing Team, och Johanna Bergqvist – Team Bergqvist. Arkipelagen kommer att följa dessa idrottares resa mot deras mål och starta ett samarbete där idrott och företagande går hand i hand.

 

– Tanken är att vi skapar ett arrangemang kring såväl segling som vinsterna av en strukturerad planering för att ro ett projekt i land. Önskan är att våra hyresgäster, på ett lustfyllt sätt, ska hitta verktyg att använda inom sina företag. Vi ser att det finns många beröringspunkter mellan att bli en framgångsrik idrottare och en framgångsrik företagare, säger VD Daniel Carlsson.

 

Johanna Bergqvist är en tidigare framgångsrik E-jolleseglare och idag bland annat rorsman på Team Bergqvist Matchracing. – Vi är sex tjejer mellan 18–24 år som seglar tillsammans i Team Bergqvist Match Racing. Vi reser jorden runt och seglar så mycket som det bara går. Just nu ligger vi 9:a på världsrankingen bland tjejer och vårt mål är att bli bäst i världen, både bland tjejerna och killarna, berättar Johanna.

 

Emil Bengtsson seglar individuellt och hårdsatsar i OS-klassen Laser standard med målet att få en OS- biljett till Tokyo 2020. – Kombinationen att ha varit elitseglare sedan 13 års ålder och samtidigt satsat på min personliga utveckling gör att jag har en bra plattform att kunna vidareutveckla andra och tillmötesgå mina samarbetspartners behov, säger Emil.

 

Arkipelagen ser fram emot att följa båda teamen i både med- och motgångar och tror på ett gynnsamt samarbete för både idrottarna och företagarna.KOMMENTERA

Daniel MackPosted May 18, 2018 at 12:58

To download paid apps for free a getapkdownload.org is a perfect destination.
Reply

KOMMENTERA

Security Image

RELATERADE ARTIKLAR

LÄS SENASTE NUMRET

05-2017

DE FEM MEST LÄSTA

Videointervju med Anton Dahlberg & ...

Anton Dahlberg och Fredrik Bergström har seglat tillsammans sedan 2012. Fredrik kom från ett guld på Junior-VM och Anton hade precis seglat OS med Sebastian Östling. Idag, ...

Vi tar tempen på Team Pro4u inför SM

Team Pro4u laddar för sitt första Marstrand Big Boat Race där de har chans a...

Anton och Fredrik på pallplats

Efter två dagars kappsegling och totalt sex race har Anton Dahlberg och Fredrik Bergs...

Video: Dags att skaffa en A-cat?

Den grekiske A-cat seglaren Trigonis Konstantinos ville tacka alla som önskade honom grat...

Anton Dahlberg & Fredrik Bergström ...

Med två dagar kvar av 470-EM i Burgas vid Svarta Havet leder Anton Dahlberg och Fredr...x