NÄSTA

Produktionen av Najad fortsätter på västkusten!

Maj 15, 2018 @ 10:29:48   Foto najad


1 AV 1

Nya vindar på sjön kräver en ny segelkonfiguration. Najadbåtarna kommer fortsättningsvis byggas på svenska västkusten av Sail Yard i Uddevalla i deras toppmoderna lokaler. Najad har sedan tidigare ett etablerat samarbete med Sail Yard och ser fram emot att fortsätta utvecklas ihop. Varvet bygger även Arconas större båtmodeller, 465 och den nylanserade 435. Här kommer ett pressmeddelande från Najad Yachts.

 

Sedan 1 mars är Arcona och Najad systerföretag med samma ägare. Styrelsen tar nu ett viktigt steg i utvecklingen för båda märkena med att synkronisera affärsmodellerna och produktionslinjen.

 

Den nya modellen innebär ingen förändring för underleverantörer. Najad kommer fortsätta jobba med sina underleverantörer som tidigare för bästa resultat gällande kvalitet och design. Förändringen innebär att produktionen av Najad och Arcona effektiviseras genom att gå från tre produktionsställen till två med nya och moderna anläggningar.

 

Mest aktuellt hos Najad just nu är de nya modellerna N395 AC och N395 CC som marknadsförs som en äkta Mini Superyacht. Båten är framtagen av Farr Yacht Design och interiören av Ken Freivokh Design. Den första nya N395 AC är redan ute och seglar. Najad har också släppt en uppdatering av N505 - Next Generation, som också redan är sjösatt inför sommaren! Året 2018 presenterar Najad således tre nya välseglande modeller i ett program av världsklass!


KOMMENTERA

Security Image

RELATERADE ARTIKLAR

LÄS SENASTE NUMRET

05-2017

DE FEM MEST LÄSTA

Göteborg Open sea Race 2018. Foto GOR/Göteborgs Quinnliga Segelsällskap

Lady Godiva Sail Racing Team vinner...

Starten för årets upplaga av Göteborg Open sea Race var planerad i princip när det blåste som mest i fredags. Tävlingsledningen beslutade att skjuta på start...

VM-silver till Max Salminen

Max Salminen vann VM-silver i Finnjolle i danska Århus. Max lyckades inte behål...

KVARTSFINALERNA IGÅNG I LYSEKIL WOM...

Under torsdagen avslutades grundomgången round-robin och kvartsfinalerna drog ig&arin...

Caprice Match Racing Team rapporter...

Kim Kling och hans Caprice Match Racing Team har klättrat på match racing-rankin...

LYSEKIL WOMEN’S MATCH BLIR OFFICIEL...

Internationella Seglarförbundet World Sailing har utsett Lysekil Women’s Match t...x