NÄSTA

NYA BÅTAR

Maj 10, 2018 @ 10:07:48   Foto delphiayachts.eu


1 AV 1

Det är ingen hemlighet att vi är barnsligt förtjusta i båtar, av alla sorter; stora, små, med ett, två eller tre skrov, gamla klassiker, nya och moderna, båtar för cruising och racing eller både och. Här tar vi en titt på Delphia 42.

 

Bara för att det har varit ganska tyst kring Delphia Yachts de senaste åren när det kommer till nyproduktion, innebär det inte att varvet befinner sig i stiltje. Tvärt om. Enligt företagets Public Relations Manager Ewa Kot expanderar man sin verksamhet i Olecko (nordöstra Polen). Man har också öppnat ett nytt forsknings- och utvecklingscenter på över 3000 m2, detta för att utveckla nya material och vidga modellportföljen ytterligare. Först på tur står en ny 42-fotare som är tänkt att ta över efter varvets storsäljare Delphia 40.3. Båten är signerad erfarne designern Tony Castro och siktet är inställt mot ägare som uppskattar en hälsosam dos av sport i sin segling. Den är utrustad med T-köl och dubbla roder, har chines och integrerat peke samt en öppen akterspegel. Värt att nämna är också de stora däckfönsterna i mörkt glas samt de långsträckta, elliptiska portlightsen. Varvet planerar att sjösätta ytterligare en ny modell under 2018 som sträcker cirka 58 fot. Mer information hittar du på delphiayachts.eu.


KOMMENTERA

Security Image

RELATERADE ARTIKLAR

LÄS SENASTE NUMRET

05-2017

DE FEM MEST LÄSTA

Videointervju med Anton Dahlberg & ...

Anton Dahlberg och Fredrik Bergström har seglat tillsammans sedan 2012. Fredrik kom från ett guld på Junior-VM och Anton hade precis seglat OS med Sebastian Östling. Idag, ...

Vi tar tempen på Team Pro4u inför SM

Team Pro4u laddar för sitt första Marstrand Big Boat Race där de har chans a...

Anton och Fredrik på pallplats

Efter två dagars kappsegling och totalt sex race har Anton Dahlberg och Fredrik Bergs...

Video: Dags att skaffa en A-cat?

Den grekiske A-cat seglaren Trigonis Konstantinos ville tacka alla som önskade honom grat...

Anton Dahlberg & Fredrik Bergström ...

Med två dagar kvar av 470-EM i Burgas vid Svarta Havet leder Anton Dahlberg och Fredr...x